Германските власти откриха 8-годишно момиченце, което било държано в плен в семейната

...
Германските власти откриха 8-годишно момиченце, което било държано в плен в семейната
Коментари Харесай

Разследват майка, държала детето си 7 години в плен

Германските управляващи откриха 8-годишно момиченце, което било държано в плен в фамилната къща в продължение на цели 7 години, предава Би Би Си. Прокуратурата е почнала следствие против майката, бабата и дядото на детето. То е било изведено от вкъщи си в град Атендорн, Западна Германия в края на септември и в този момент е в приемен дом.
Прочетете още
Няма доказателства, че детето е било недохранвано или физически измъчвано. Предполага се, че майката се е опитвала да го държи далеч от бащата, с който се е разделила малко преди момиченцето да се роди. Тя не му разрешавала да вижда щерка си, само че той завел дело и през 2016 година било присъдено взаимно настойничество. Според немските управляващи обаче през това време майката към този момент била заявила, че е напуснала страната дружно с щерка си. Година по-рано тя официално уведомила управляващите, че се е преместила в Италия. Прокурорите обаче считат, че в реалност семейството никога не е напускало Германия. 

В отчета на обществените служби се показва, че момиченцето в никакъв случай не е виждало гора или поляна и в момента се пробва да се справя с неща от всекидневието като изкачването на стълби, да вземем за пример. Детето не е стъпало на учебно заведение, само че може да чете и се оправя добре с математиката.

За съучастници на майката са посочени и нейните родители. Мотивите за дейностите им към момента не са изяснени. А момиченцето е под наблюдението на детски психолози. 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР